[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Yaşamkent Elektrikçi Ankara Yaşamkent Elektrikçi Yaşamkent En Yakın Elektrikçi Yaşamkent Elektrikçi. Yaşamkent Acil Elektrikçi Yaşamkent En Yakın Elektrikçi 724 Hizmetleri:
Yaşamkent Elektrikçi – Elektrik Tesisat Tamiri
Ankara Yaşamkent Elektrikçi – Görüntülü Diafon Sistemleri
Yaşamkent Elektrikçi – Sigorta Montaj ve Değişimi
Yaşamkent Elektrikçileri – Kaçak Akım Koruma Rolesi Montaj
Ankara Yaşamkent En Yakın Elektrikçi – Avize Montajı ve Tamiri
Ankara Yaşamkent Elektrikçi – Elektrik Tesisatı Yenileme ve Tadilat
Yaşamkent Elektrikçi – İnternet Hattı Tamir ve Yenileme
Ankara Yaşamkent Elektrikçiler – Çevre Aydınlatma Sistemleri
Ankara Yaşamkent En Yakın Elektrikçi – Bina İçi Tesisat Tamir ve Yenileme
Ankara Yaşamkent Elektrikçi – Merkezi Uydu ve Çanak Kurulumu
Ankara Yaşamkent Elektrikçi – Güvenlik Kamerası Kurulumu ve Arıza Tamiri
Yaşamkent Elektrikçi – Led Spot Aydınlatma Dekor İşleri
Yaşamkent Elektrikçi 7/24 Elektrik Arıza Servisi, Her türlü elektrik arızalarınız Yaşamkent Elektrikçi tarafından itina ile onarılır. Yaşamkent Elektrikçi; Priz, Lamba Arızaları, Şalter Sorunları, İnternet ve Telefon Hattı Arızaları, Avize Montaj, Elektrik Tesisatı ,Tadilat Dekor , Led Spot Aydınlatma hizmetlerini vermektedir. Yaşamkent Elektrikçi.
[/vc_column_text][vc_column_text]
Yaşamkent Elektrikçi
Kamera Sistemleri – Yaşamkent Elektrikçi.
Kablolu bir güvenlik kamera sistemi kurulumu kablosuz kamera sistemi kurulumuna göre biraz daha çetrefillidir. Ancak iyi monte edilmiş bir kamera sistemi uzun seneler rahatlıkla kullanılabilir. Kablolu güvenlik kameralarını nasıl kuracağımızı aşağıda anlatacağız.
Gerekli malzemeler;
Ethernet kablosu,
Balun (Analog sinyali dijital sinyale dönüştürür -sisteminiz analogsa şiddetle öneririz),
Matkap uçları,
Çelik balık bandı,
Maskeleme bandı,
Monitör, fare ve klavye,
Diğer bir elektrikçi (Bu tavsiye edilir çünkü tek başına bu işi yapmak hem zor hem çok zaman alır.),
Bunlar temel malzemelerdir.
Kablolu Kamera Sistemleri Nasıl Kurulur? Ankara Yaşamkent Elektrikçi.
Kablolu bir güvenlik kamera sistemi kurmaya başlamadan önce, plan yapmalı ve bağlantıların nasıl yapacağınızı anlamalısınız.
Hemen hemen her kamera sistemi, bir dizi kamera ve kamera sistemini yönetmek için kullanıcı arabirimi olarak hizmet veren ve kaydedilen tüm video görüntülerini saklayan bir DVR kutusundan oluşur.
Kameralar; analog kamera sistemleri için BNC kablosu, dijital sistemler için ethernet kablosu kullanılarak doğrudan DVR kutusuna bağlanır. Analog bir kamera sisteminiz varsa, BNC kablosu kullanmak yerine balun adı verilen ve Ethernet kablolarına uygun özel adaptör kullanmanızı tavsiye ederim. Bunların kurulumu çok daha kolay ve genel olarak daha moderndir.
Kameraları DVR kutusuna bağladıktan sonra DVR kutusu bir elektrik prizine takılır ve ardından tüm sistemi yönetmek, tüm kameraların canlı görüntüsünü görmek ve geçmiş kayıtları gözden geçirmek için DVR kutusuna harici bir monitör bağlanır. DVR’a kumanda etmek için bir mouse ve klavye önerilir.
Birinci Adım: Kameralarınızı Yerlerini Belirleyin.
Eviniz veya işyerinizin neresine kamera koymak istediğini belirlemek en önemli basamaklardan biridir. Kamera yer planlaması kameralardan DVR’a kablo döşemeyi direk olarak etkileyecektir.
Kablolu güvenlik kameralarının yerlerini seçerken, kurulum kolaylığı açısından neyin en mantıklı olduğunu veya istediğiniz yere bir kamera takmanın mümkün olup olmadığını düşünmelisiniz. Kameralardan DVR’a kablo çekilmesi sınırlayıcı faktördür.
İkinci Adım: Kamera Kurulumu İçin Hazırlık.
Kameralarınızın yerlerini belirleyin. Örneğin, kameraları sadece ahşap, alçıpan ve alüminyum delerek DVR’a ulaştırabiliyorsanız nispeten kolay olacaktır fakat tuğla veya duvar delmek zorunda kalırsanız biraz daha karmaşık (darbeli matkaba ihtiyacınız olabilir) olacaktır.
İlk olarak kameranın kablosunun geçeceği deliği ve kameranın montaj vidalarının yerlerini gösteren delikleri işaretleyin.
Kamera montaj vida deliklerini delin ardından, kablonun geçeceği büyük deliği açın.
Üçüncü Adım: Her Kameraya Kablo Çekin.
Kameralarınız için delik açtıktan sonra, kameralarınızdan DVR’a kablo çekme işlemini gerçekleştirin. Yazı olarak kısa yazsak ta en uzun sürecek işlem budur.
Dördüncü Adım: Kabloları DVR Kutusuna Kadar Taşıyın.
Tüm kablo döşeme işlemi bittikten sonra bu kabloları DVR kutusuna kadar uzatın.
Beşinci Adım: Kamera Bağlantılarını Yapın.
Delikten çıkan kabloyu kameraların kendisine bağlayın. Sonra kablo fazlasını deliğe geri sokun.
Ardından, kamerayı monte edeceğiniz yere vidalayın. Kameralar kurulduktan sonra, ayar vidalarını gevşetin. Canlı görüntü geldikten sonra ayar vidaları ile biraz oynamak zorunda kalabilirsiniz.
Altıncı Adım: Tüm Sistemleri Birleştirin.
Kabloları DVR’a bağlamaya başlayabilirsiniz.
Her kabloyu kendi bağlantı noktasına bağlayın. Ardından kamera ayarları ve görüntüleri izlemek için monitörü, fare ve klavyeyi DVR kutusuna bağlayabilirsiniz.
Yaşamkent Elektrikçi, Ümitköy Elektrikçi, Konutkent Elektrikçi, Bağlıca Elektrikçi ve Çayyolu Elektrikçi her türlü kamera sistemleri ihtiyaçlarınız için en yakın elektrikçimizi siz değerli müşterilerimize yönlendirerek 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Talented electricians in Ankara. Yaşamkent Elektrikçi.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]